- Reklama -

Flyers stojí před dlouhou přestavbou. Udrží Cartera Harta?

- Reklama -

Philadelphia Flyers se nacházejí před dlouhou přestavbou. Mnohé opory již soupisku opustily v předchozích letech, další je mohou následovat. V současnosti se nejvíce skloňuje jméno čtyřiadvacetiletého brankáře Cartera Harta.

Měl být odpovědí na dlouholeté trable Flyers v brankovišti. Výčet jmen, která se v průběhu let prostřídala v brance Philadelphie, je dlouhý jak týden před výplatou.

V jednu chvíli to vypadalo, že tuto tmu protnul právě Kanaďan Carter Hart. Ale tomu se zřejmě nebude chtít zůstávat po dobu dlouhé přestavby.

Kam by mohli Harta Flyers poslat?

- Reklama -

San Jose Sharks 

V případě této výměny by si Hart víceméně o moc nepolepšil. Sharks se po této sezóně rozloučí se svojí dosavadní jedničkou veteránem Jamesem Reimerem. Žraloci jsou však také v přestavbě, o brzké dlouhé pouti vyřazovacími boji tak nemůže být řeč. Kalifornie by mohla znovu nakopnout svoji uvadlou kariéru.

Ottawa Senators

Trošku pikantní volba už kvůli tomu, že v hlavním městě Kanady od letoška nastupuje bývalý kapitán Flyers Claude Giroux. Senátoři nemají na příští rok podepsáného svého současného brankáře Cama Talbota. Je možné, že se vedení týmu bude shánět po mladším gólmanovi.

Colorado Avalanche 

Tato možnost by zarmoutila české fanoušky. Carter Hart by mohl nahradit v pozici dvojky loňských šampionů Pavla Francouze, který často bojuje se zraněními. Hart by navíc mohl v novém působišti opět najít ztracenou formu ze svého premiérového ročníku a svést bitvu o post jedničky s Alexandarem Georgievem.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -