- Reklama -

FOTO+VIDEO: Utah představil jméno, logo a dresy pro první sezónu

- Reklama -

Tým Salt Lake City bude v první sezóně v NHL podle očekávání známý jako Utah Hockey Club. Ve čtvrtek přitom oficiálně odhalil i logo a dresy pro svůj inaugurační ročník.

Logem bude kruh, ve kterém je modrým nápis „UTAH“ a nad ním bílým výraz „HOCKEY CLUB“.

Dočasné dresy taky nepřekvapí – na obou se nachází jen název státu Utah umístěný diagonálně. Domácí trikoty jsou černé s pásmy bílé a modré barvy. Na bílých dresech pro zápasy venku jsou pásy černé a modré.

Zatímco název, logo a dresy budou dočasné, barvy budou podle Grega Wyshynského ze stanice ESPN permanentní. Mají i svůj význam.

- Reklama -

Černá reprezentuje tmavost nocí v horách a vulkanický kámen z pouště v Utahu. Bílá odkazuje na sníh z hor a známá solná jezera. Modrá zase reprezentuje historii zimních sportů a jasná nebesa.

Trvalé jméno bude mít tým od sezóny 2025/26, přičemž v hlasování zůstávají už jen jména Blizzard, Hockey Club, Mammoth, Outlaws, Venom a Yeti.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -