- Reklama -

Jak dlouho bude Chychrun mimo sestavu? Gavrikov také nehraje kvůli trejdu

- Reklama -

Byla to nevídaná věc, když před pár dny Arizona Coyotes oznámili, že kvůli probíhajícím jednáním o trejdu nenastoupí do zápasu obránce Jakob Chychrun. Nyní stejný důvod uvedli v Columbusu při zdůvodnění absence obránce Vladislava Garikova.

Jakob Chychrun zůstane podle slov trenéra Kojotů Andre Tourignyho mimo sestavu, „dokud se něco nestane“. Chychrun zatím vynechal sobotní utkání se St. Louis i pondělní s Nashvillem. Ještě dva roky mu poběží kontrakt na 4,6 milionu dolarů za sezonu.

Podle novináře Jeffa Mareka ze stanice Sportsnet už o služby čtyřiadvacetiletého obránce neusilují v Edmontonu ani v Torontu. Nejblíže prý k zadákovi mají losangelští Králové.

V případě Garikova podle zjištění Pierra LeBruna neprobíhají žádná konkrétní jednání s jiným týmem, Blue Jackets se však chtějí pojistit, že se jejiech obránci nic nestane.

- Reklama -

Defenzivní obránce Garikov hraje NHL čtvrtou sezonu. Sedmadvacetiletému Rusovi letos skončí smlouva na 2,8 milionu dolarů ročně, poté se může stát nechráněným volným hráčem.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -