- Reklama -

Jaká je situace okolo Karlssona?

- Reklama -

Bek San Jose Sharks Erik Karlsson v letošní sezoně pookřál a proto není divu, že před blížící se uzávěrkou přestupů budí pozornost lépe postavených klubů. Dlouhodobě se spekuluje o zájmu Edmontonu Oilers. Ke spekulacím o své budoucnosti se vyjádřil sám švédský bek.

San Jose Sharks se letos zbavili už jedné hvězdy – Švýcar Timo Meier putoval do New Jersey Devils. Erik Karlsson letos zažívá skvělou sezonu, v 60 utkáních nasbíral 77 bodů.

Na otázku, zda očekává výměnu do některého z výše postavených týmů ale odpověděl, že ne.

„Není to ideální. Naší rodině se tady ale líbí, zažíváme skvělé období. Hokej mě tu baví. Ale samozřejmě těžce nesu, že nemáme možnost hrát důležité zápasy v play-off,“ prohlásil vousatý Švéd.

- Reklama -

Karlssonovi přitěžuje především jeho vysoká smlouva na 11,5 milionu dolarů ročně, která mu platí až do konce ročníku 2026/2027.

Ve stejném duchu jako hvězdný 32letý bek se vyjádřil i GM Sharks Mike Grier.

„Pokud máte takového hráče, který je rozdílový a je schopný váš tým postrčit ke Stanley Cupu, vždycky okolo něj budou kroužit zájemci. Ale do uzávěrky už nezbývá mnoho času vše uskutečnit, podobná výměna by byla opravdu náročná na uskutečnění. Spíše očekávám, že dokončí sezonu u nás,“ prohlásil Mike Grier.

 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -