- Reklama -

Je to na ho*no, ozývá se z brankoviště Letců

- Reklama -

Brankář Flyers Carter Hart cítí, že prochází jedním z nejnáročnějších období své kariéry.

„Musím jednoduše najít více způsobů, jak zastavit puky. Prostě vlézt na led a chytat,“ uvedl Hart pro portál The Athletic. „…musím si více důvěřovat. Právě teď je to na ho*no. Nejsem sám sebou…“

22letý Kanaďan inkasoval v úterním zápase proti Buffalu tři branky z osmi střel a následně střídal. Před úterním duelem přitom prohrál čtyři z pěti startů.

Hart měl loni bilanci 24-13-3, úspěšnost zákroků 91,4 procenta a průměr 2,42 branky na utkání. V dosavadním průběhu aktuálního ročníku kryl při bilanci 6-5-3 jen 88,8 procenta střel.

- Reklama -

„Carter je velmi mladý gólman,“ poznamenal kouč Alain Vigneault. „Všichni mu věříme a myslíme si, že má ohromný potenciál. Momentálně je v těžké pozici. Musí se z toho poučit a začne se zlepšovat.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -