- Reklama -

Jeff Skinner odehrál 1000 zápasů, nikdy však nenastoupil v play-off

- Reklama -

Útočník Buffala Sabres Jeff Skinner se nelichotivě zapsal do historie NHL. Stal se prvním hráčem, který odehrál 1000 zápasů v základní části a zatím žádný v play-off.

Skinner se dočkal ceremoniálu a dárků od svého klubu, který tím oslavil jeho mimořádný počin. Pro zanedlouho dvaatřicetiletého hráče však byly tyto oslavy lehce melancholické. Skinner hraje NHL od svých 18 let, prvních osm let kariéry strávil v Carolině, která se tehdy placála u ligového dna. Hurricanes se tehdy v devíti ročnících za sebou nedostali do vyřazovacích bojů. Je to pátá nejdelší série bez play-off v historii NHL.

Jeho výměna do Sabers v roce 2018 ale Skinnerovi štěstí nepřinesla. Buffalo má nyní rekordní sérii 12 zmeškaných play-off v řadě. Mimochodem, po Skinnerově výměně Carolina nechyběla ve vyřazovacích bojích ani jednou.

„Zkrátka to tak je. Je to tak každý rok. Snažíte se, pracujete s týmem na tom, abyste svůj cíl splnili. Když se to nepodaří, nastupují vztek a frustrace,” popsal Skinner, který letos v 68 zápasech nasbíral 45 bodů.

- Reklama -

Vypadá to, že i letos zůstanou brány play-off Skinnerovi zavřené. Kolik nakonec Kanaďan odehraje zápasů v play-off ve své kariéře?

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -