- Reklama -

John Gibson: Přestavba? Já jsem ale nepřišel prohrávat

- Reklama -

Předsezónní prognózy se s Anaheimem příliš nemazlí. Ducks už jsou pár ročníků mimo okruh celků, které odborníci považují za favority na alespoň postup do play-off. Hvězdný gólman Anaheimu John Gibson se ale začátkem kempu odmítá bavit o přestavbě.

„Nechci prohrávat. Jsem tady pro to, abych vítězil,“ odpověděl reportérům na jejich otázky týkající se přestavby a nových pořádků v kalifornském klubu.

Otázky novinářů však vyplývaly ze slov generálního manažera Ducks Boba Murraye, jenž ve středu řekl: „Držíme se našeho plánu a jdeme do přestavby. Jsme trpěliví. Vše co nyní uděláme, každý trejd, bude s výhledem do budoucnosti,“ nechal se slyšet GM Kačerů.

Anaheim čeká na účast ve vyřazovacích bojích již tři roky. Přitom v začátcích Gibsonovy kariéry byli Ducks týmem se slušnými vyhlídkami, nejdéle však brankář během svého kalifornského angažmá došel v roce 2017, kdy v konferenčním finále Anaheim padl s Nashvillem.

- Reklama -

Osmadvacetiletému gólmanovi zbývá z jeho osmiletého kontraktu ještě šest let, ročně pobírá 6,4 milionů dolarů. „Unavuje mě to. Doufám, že se nám to konečně podaří otočit. Zeptejte se kohokoliv v naší kabině, už jsou také z porážek otrávení. Štve mě být poslední ve své divizi a nehrát v posledních třech měsících sezony,“ otráveně ze sebe sypal Gibson.

„Máme tu kluky, kteří tu jsou tři nebo čtyři roky. Myslím, že je na čase, aby za to pořádně zabrali a vzali to na sebe. Když se někteří naši mladí hráči, kteří už získali zkušenosti, zlepší, budeme opět solidním mužstvem,“ je přesvědčený Gibson.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -