- Reklama -

Jsem vděčný za šanci, říká veterán Okposo

- Reklama -

Kyle Okposo hraje svoji 17. sezonu v NHL. V play-off však letos hraje poprvé od roku 2016. A předuzávěrková posila Floridy si vyřazovací boje podle svých slov obrovsky užívá.

“Jsem tu abych se vždy správně připravil na hraní. Všechno beru maximálně seriózně. Když se ale dívám okolo sebe a vidím to nasazení, hity, jak všichni skáčou do střel, tak jsem se několikrát přistihl, že se na střídačce usmívám. Nic se zkrátka nevyrovná hokeji v play-off,” nadšeně vyprávěl novinářům.

Začátkem března změnil šestatřicetiletý útočník dres, z Buffala putoval na Floridu. Tedy do týmu, se kterým má podle jeho názoru velkou šanci na Stanley Cup. Pokud se Panthers podaří vyřadit Boston, Okposo si poprvé v kariéře zahraje konferenční finále. Dosud hrál ve vyřazovacích bojích jen třikrát, pokaždé v dresu New York Islanders. Pouze jednou s nimi přelezl první kolo.

“S velkým zápalem sleduji play-off 25-30 let. Miluji ho. Ale zatím nikdy jsem nebyl v takové pozici, že bych si říkal, že to můžu vyhrát,” řekl rodák z Minnesoty.

- Reklama -

Okposo po příchodu na Floridu v šesti zbývajících zápasech základní části nebodoval. V play-off zatím v sedmi zápasech posbíral dvě asistence.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -