- Reklama -

Jsou z Washingtonu na odchodu klíčoví forvardi?

- Reklama -

Po zprávách, že by z Washingtonu chtěl odejít Jevgenij Kuzněcov, se objevily informace o nejisté budoucnosti dalšího forvarda v týmu z hlavního města.

Tarik El-Bashir z portálu The Athletic tvrdí, že letošní trápení Anthonyho Manthy by mohlo vyústit až do jeho odchodu z týmu Capitals. V této sezóně byl několikrát zdravým náhradníkem a jeho budoucnost v týmu by mohla záviset na tom, zda v klubu zůstane trenér Peter Laviolette. Nový kouč by mu mohl pomoci ke zlepšení.

Zámořský novinář připomíná, že Mantha má ze své smlouvy platný ještě jeden rok s cap hitem 5,7 mil. dolarů, a myslí si, že jej Caps z tohoto kontraktu nevykoupí. Jeho výměna však nebude nejlehčí, protože je poměrně drahý na to, že v 64 utkáních vsítil jen 11 gólů a nasbíral dohromady 27 bodů.

El-Bashir si taky myslí, že informace o tom, že Kuzněcov požádá o výměnu, by nemusely být přesné. Samotný hráč to pro žurnalistku Sammi Silberovou už i prakticky popřel.

- Reklama -

„Víte, jak to chodí. Jsou to jen lidé, kteří se snaží něco vymyslet, aby dostali lajky na Instagramu anebo Twitteru. Bavil jsem se o tom s nimi a zeptal se: ‚Odkud to máte?'“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -