- Reklama -

Manželka Milana Lucice změnila výpověď. Hokejista ji neškrtil, ale tahal za vlasy

- Reklama -

Kanadský forvard Milan Lucic odmítá, že by napadl svou manželku. Křídelník Bostonu Bruins popřel v úterý všechna obvinění a uvedl, že je nevinný. Soud ho propustil na kauci, informovala agentura AP.

Lucic čelí obviněním z napadení a ublížení na zdraví člena rodiny. Během uplynulého víkendu na něj manželka zavolala policii. Do telefonu uvedla, že ji manžel škrtil. Podle přivolaných policistů jevil hokejista známky intoxikace.

Brittany Lucicová jim později uvedla, že ji měl manžel tahat za vlasy. Dodala ale, že se ji nepokoušel škrtit. Zároveň odmítla lékařské ošetření. Policie Lucice na místě zatkla.

- Reklama -

Lucic složil v úterý kauci za podmínky, že se zúčastní dalších jednání. Podmínkou propuštění na kauci taktéž bylo, že se musí vyhýbat konzumaci alkoholu. Předběžné sezení bylo určeno na 19. ledna 2024.

Bruins už v sobotu oznámili, že Lucic bude týmu neurčitý čas chybět. Psali jsme ZDE.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -