- Reklama -

Mezi Leafs a Yotes proběhla další výměna

- Reklama -

Coyotes a Maple Leafs učinili mezi sebou druhou výměnu za poslední tři dny. Tentokrát do Kanady směřuje brankář Carter Huttton, který byl vyměněný za budoucí vyrovnání.

Toronto plánuje uvolnit Huttona na hostování do týmu Tucson Roadrunners z AHL, který je záložním celkem Arizony. Zůstane však součástí týmu Leafs.

Plánem je, aby Hutton trénoval s Roadrunners, jelikož se zotavuje ze zranění kotníku. Hráč samotný souhlasil s výměnou pod podmínkou, že neodejde od rodiny.

36letý Hutton chytal naposledy 25. října. Do té doby absolvoval tři zápasy s úspěšností zákroků 74,1 procenta. Po sezóně se může stát nechráněným volným hráčem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -