- Reklama -

Nejlepší fanoušci v NHL? Podle prestižního deníku je má Carolina

- Reklama -

Zámořský deník USA Today se zaměřil na hodnocení fanouškovských základen z předních severoamerických lig a neopomněl ani NHL.

Zatímco v jiných ligách bylo jmenováno více týmu, v případě NHL byl vybrán jen jeden. Nejlepší fanoušky má podle něj Carolina Hurricanes.

„Promiň, Kanado. Ano, hokej je tvůj sport, ale fanoušci Hurricanes jsou v těchto dnech na vyšší úrovni,“ stojí v hodnocení. „Jsou vždy hluční, organizují párty na parkovišti…Fanoušci plní PNC arénu na trhu, který se považuje za hokejově netradiční. I proto dostali náš hlas.“

V NBA byli vyzdvihnuti Los Angeles Lakers. V NFL to byli fanoušci Baltimoru, Buffala, Denveru a Philadelphie, v MLB pak St. Louis, Milwaukee a Philadelphie.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -