- Reklama -

NHL se odřízla od KHL

- Reklama -

NHL pozastavila všechny smlouvy, které má uzavřené s ruskou KHL. Tento krok může mít za následek zkomplikování smluv s hráči, kteří v ní působí. Soutěž tak reaguje na probíhající ruskou agresi vůči Ukrajině.

Vedení NHL v pondělí informovalo kluby, aby přerušily kontakty s hráčskými agenty z Ruska. Nadále mohou pokračovat v komunikaci se severoamerickými agenty certifikovanými NHLPA.

NHL dodala, že neuvažuje o Rusku jako místě pro jakékoliv soutěže. Vůči ruským hráčům v NHL zatím žádné kroky nepodnikla.

Už minulý týden liga informovala, že končí spolupráci s obchodními partnery z Ruska a přerušuje své ruskojazyčné digitální média.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -