- Reklama -

O zkušeného Rusa je prý zájem. Zkusí restartovat kariéru?

- Reklama -

Ruský brankář Anton Chudobin zažil výtečné play-off v sezoně 2019/2020, když pomohl Stars do finále Stanley Cupu s výtečnou úspěšností zákroků 91,7 %. Od té doby se však zkušený Rus potýká s velkým poklesem formy a nejdříve ztratil pozici jedničky, kterou zabral perspektivní Jake Oetinger. V této sezoně ztratil i pozici dvojky, tu nyní zastává Scott Wedgewood a Chudobin tak nastupuje pouze v AHL za Texas Stars.

Chudobin letos v AHL nemá úplně oslnivá čísla, svých 19 startů ale dokázal přetavit ve 12 výher. Nese si však s sebou vysoký cap hit 3,33 milionu dolarů. Ve svém podcastu se insideři Elliotte Friedman a Jeff Marek nechali slyšet, že jejich zdroje uvádí, že o trojku Dallasu je přesto u týmů NHL zájem.

Podle nich uvažují některá mužstva o zkušeném ruském gólmanovi jako o pojistce pro play-off, když vnímají, že je jejich stávající brankářská dvojice náchylná ke zranění. Jako jeden z možných kandidátů na zájemce o Chudobinovy služby se tak může jevit třeba Pittsburgh. Jednička Tristan Jarry často laboruje se zraněními a Casey DeSmith příliš nepřesvědčil, že by na něm mohl stát úspěch Tučňáků ve vyřazovacích bojích. Penguins příliš nevyužívali trojku Dustina Tokarskiho, který však ve třiatřiceti letech nanasbíral ještě ani 100 zápasů v základní části NHL. Pokusí se před uzávěrkou doplnit svoji soupisku o zkušenou pojistku?

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -