- Reklama -

Obrovský skok v platu! Canes si upsali nedraftovaného beka

- Reklama -

Carolina se dohodla na nové tříleté smlouvě s obráncem Jalenem Chatfieldem, ze kterého se v červenci mohl stát nechráněný volný hráč.

Frank Seravalli z portálu Daily Faceoff informuje, že roční hodnota nového kontraktu je tři milióny dolarů, což je významný skok oproti předešlé smlouvě, která mu ročně vynášela 762 tis.

Hurricanes podepsali dvoucestný kontrakt s Chatfieldem v roce 2021 poté, co měl za sebou 18 klání se ziskem asistence v dresu Canucks. Od té doby se etabloval jako klíčová součást obrany Canes a poslední dvě sezóny strávil výhradně v NHL.

V poslední sezóně odehrál 28letý nedraftovaný Američan 72 zápasů, ve kterých si vytvořil osobní maxima s osmi góly, 14 asistencemi i 22 body. V play-off přidal dvě asistence v 11 duelech.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -