- Reklama -

Penguins získali všestranného útočníka

- Reklama -

Pittsburgh získal útočníka Predators Mikaela Granlunda výměnou za volbu ve druhém kole draftu 2023.

„Mikael je všestranný forvard, který je schopen hrát jak na křídle tak taky jako centr. Má zkušenosti hrát v oslabení i přesilovkách a může obohatit naše řady,“ řekl generální manažer Penguins Ron Hextall.

31letý Granlund odehrál v této sezóně 36 zápasů se ziskem devíti gólů a 27 asistencí. Aktuálně se nachází ve druhém roce čtyřleté smlouvy v hodnotě 20 mil. dolarů.

Celkem má na svém kontě v NHL 729 utkání, ve kterých vstřelil 144 gólů a přidal 335 asistencí. Před Preds hájil barvy Wid.

- Reklama -

Již dříve během dne vytrejdovali Pens útočníka Teddyho Bluegera do Vegas výměnou za beka Petera DiLiberatora a volbu ve třetím kole draftu 2024.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -