- Reklama -

Představujeme: HokejForum.com

- Reklama -

Pokud narazíme na super projekt, o kterém vás chceme informovat, uděláme to. Pojďme si představit internetový projekt hokejforum.com. Členové komunity nám minulou sezonu pomáhali s uvedením našeho severu do provozu…

Pridaj sa k HokejFóru!

Web HokejForum.com s viac ako 1500 registrovanými užívateľmi, je najväčšie diskusné hokejové fórum na Slovensku a v Česku, ktoré už viac ako 9 rokov získava pozornosť hokejových nadšencov z oboch krajín.
Nenápadný hokejový projekt existujúci od apríla 2006, si každým rokom získava svojich fanúšikov, aj vďaka tomu, že dokázalo vyplniť akési prázdne miesto v množstve tradičných hokejových portálov.
Na svoje si tu prídu hlavne priaznivci NHL a hokeja na reprezentačnej úrovni. Fanúškovia každého tímu NHL tu majú svoj vlastný kútik na diskusiu, kde sa dozviete mnoho zaujímavostí, ktoré si na iných hokejových portáloch neprečítate.

Už neoddeliteľnou súčasťou HFka je chat + tímová tipovacia súťaž KTL (Klubová Tipovacia Liga) v tipovaní NHL zápasov, ktorá je jedným z najväčších lákadiel HFka a ktorej víťazi získavajú vecné trofeje.

Tak neváhaj a pridaj sa ku komunite www.hokejforum.com.
Nájdete nás aj na našej FB fanpage stránke: www.facebook.com/hokejforum

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -