- Reklama -

ProHockey skončil. Přichází Xhockey! Co od něj očekávat?

- Reklama -

Po více než 20 letech končí nejčtenější československý časopis o NHL ProHockey. Nezůstane ale bez náhrady – přichází Xhockey!

Polský majitel vydavatelství Egmont Polska se rozhodlo, že se sportovními tituly končí. V prosinci 2020 tedy vyšla poslední čísla časopisů ProHockey a ProFootball.

„S časopisem ProHockey jsem strávil prakticky celý svůj profesní život. Po oznámení, že končí, to byl takový divný pocit. Ale tak to v životě chodí. Skončily i mnohem slavnější značky,“ uvedl šéfredaktor Petr Novotný pro portál Eurolanche.

O kvalitní články však čtenáři nepřijdou. Na svět přichází Xhockey. Co od změny očekávat? „Já bych ty časopisy neporovnával. xHOCKEY je nový, moderní titul, který má zaujmout obsahem i zpracováním,“ pokračoval Novotný.

- Reklama -

„Připravili jsme opravdu moderní, čistou grafickou podobu časopisu. Budou do něj přispívat výborní autoři, zkrátí se doba mezi uzávěrkou a distribucí, takže časopis bude aktuálnější, bude různorodější – každé číslo bude 1-2 nosná témata a pak podstatně více hráčských profilů.“

Otázky a odpovědi

KDE xHOCKEY KOUPÍTE?
Časopis je v prodeji od 15. ledna běžně v trafikách, prakticky všude tam kde měli i ProHockey.
JAK SI xHOCKEY PŘEDPLATIT?
Předplatné si objednávejte tady: send.cz/casopis/469/xhockey
JAKÁ JE CENA?
Zatím se nám daří držet cenu předplatného i jednotlivých čísel na původních částkách. Tzn. rozšířené vydání jako je Průvodce sezonou za 99,90 Kč a běžná čísla za 89,90 Kč.
U předplatného je to pak 76,40 Kč za číslo.
NA JAK DLOUHO JE PŘEDPLATNÉ?
Lze si objednat časopis na určitou dobu nebo opakovaná platba za každé číslo po celou dobu dokud chcete aby vám xHOCKEY chodil do schránky.
JAK SI PŘEDPLATÍM xHOCKEY NA SLOVENSKU?
Předplatné na Slovensku zajišťuje MagnetPress a objednávejte tady: www.press.sk/sport-auto-moto/pro-hockey/ za 33,90 € (10 čísel)
CO BUDE S MÝM PŘEDPLATNÝM PRO HOCKEY?
Vaše předplatné pokračuje dál novým časopisem, přijde vám první číslo xHOCKEY. V případě nespokojenosti můžete předplatné ukončit a bude vám vrácena poměrná část předplatného.
KDY KOUPÍM NA SLOVENSKU V TRAFICE?
Věříme, že na stáncích bude Průvodce sezonou 2020/21 také v pátek 15. ledna, ale někde se může z logistických důvodů opozdit do pondělí. Cena za rozšířené vydání jako je Průvodce sezonou za 4,39 € a běžná čísla za 3,99 €.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -