- Reklama -

Rick Tocchet tepal po prohře Eliase Petterssona

- Reklama -

Rick Tocchet těžce kousal způsob, jakým jeho hokejisté prohráli čtvrtý zápas série druhého kola s Edmontonem. Jeho hněvu neušla ani jedna z hvězd Canucks Elias Pettersson.

Canucks ve čtvrtém zápase prohráli 3:2 kvůli gólu Evana Boucharda v úplném závěru zápasu. Nasupený Tocchet poté před novináři sepsul svůj tým a především švédského útočníka.

„Musí makat. Nevím, co jiného bych řekl. Pět nebo šest našich hráčů musí zapnout. Připadá mi, že někteří naši hráči ani neví, že je play-off. Nemůžeme hrát se 12 hráči. Nemůžete vyhrát, když se pět nebo šest hráčů jen veze. Některý z nich může být hrdinou dalšího zápasu, musí ale máknout,“ začal kouč Vancouveru.

Petterssonovy výkony ve vyřazovacích bojích jsou letos zatím za očekáváním. V deseti zápasech vstřelil jen jeden gól a nahrál na tři další. V sérii s Edmontonem má zatím jeden bod za jednu asistenci. Švédova mizérie ještě více vyniká v tom ohledu, že J.T. Miller, Quinn Hughes a Brock Boeser předvádí slušné výkony.

- Reklama -

„Jeho řeč těla svědčí o tom, že si vůbec nevěří,“ zhodnotil svého bývalého svěřence někdejší kouč Vancouveru Bruce Boudreau.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -