- Reklama -

Rusové skládají tým na Slovensko. Již nyní budí respekt

- Reklama -

Ruská hokejová reprezentace zveřejnila předběžnou nominaci na květnové mistrovství světa v Bratislavě a Košicích.
Devatenáctičlenný kádr se může pochlubit i osmi hráči NHL.


Fandi v českých barvách! Největší výběr zboží národního týmu ZDE.


Sborná se bude moci opřít o Ilju Kovalčuka z Los Angeles, Arťoma Anisimova z Chicaga, Vladislava Namestnikova z Rangers, Jegora Jakovleva z Devils a Ilju Ljubuškina z Arizony.
Zatím jediným brankářem v týmu je Alexandar Georgijev z Rangers.
Otazník visí nad účastí Ivana Provorova (Philadelphia), který čeká na podpis nové smlouvy, a Jevgenije Dadonova, jenž ještě musí podstoupit lékařskou prohlídku.

Předběžná nominace Ruska:
Brankář: Alexandar Georgijev (New York Rangers/NHL).
Obránci: Arťom Zub, Dinar Chafizullin, Vladislav Gavrikov (všetci SKA Petrohrad), Arťom Sergejev (Salavat Julajev Ufa), Ilja Ljubuškin (Arizona Coyotes/NHL), Jegor Jakovlev (New Jersey Devils/NHL), Ivan Provorov (Philadelphia Flyers/NHL).
Útočníci: Ilja Kovalčuk (Los Angeles Kings/NHL), Vladislav Namestnikov (New York Rangers/NHL), Arťom Anisimov (Chicago Blackhawks/NHL), Jevgenij Dadonov (Florida Panthers/NHL), Alexander Burmistrov, Alexander Kadejkin, Vladimir Tkačov (všichni Salavat Julajev Ufa), Nikita Gusev, Sergej Plotnikov, Nail Jakupov, Alexander Barabanov (všichni SKA Petrohrad).



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -