- Reklama -

Taylor Hall: V Arizoně chci zůstat

- Reklama -

Fanshop týmuJednička draftu 2010, Taylor Hall, už v NHL oblékala tři dresy – Edmontonu, New Jersey a od letoška i Arizony. Vzhledem k tomu, že mu po tomto ročníku končí smlouva a v létě se tak stane neomezeným volným hráčem, nabízí se otázka, zda bude šatna Coyotes jeho poslední letošní zastávkou. Sám zmiňovaný hráč doufá, že ano.
„Chci se dostat do play-off se svými současnými spoluhráči. Nechci jít nikam jinam,“ řekl Hall novinářům. Kojoti v současnosti drží poslední postupovou příčku v Západní konferenci.
I přesto, že Arizona má reálnou šanci na účast ve vyřazovacích bojích, množí se spekulace o možné výměně Halla do jiného celku před uzávěrkou přestupů 24. února. A to i přesto, že minulý týden stanice TSN přinesla informaci, že se majitel Coyotel Alex Meruelo nechal slyšet, že klidně riskne, že mu Hall po skončení sezony pláchne zadarmo na volný trh.
Na společné večeři, u které se začátkem února sešli GM Arizony John Chayka, Meruelo a Hallův agent Darren Ferris, si měla trojice zmíněných potvrdit původní rozhodnutí, že o případném prodloužení kontraktu budou obě strany jednat až po skončení aktuálního ročníku.
Zábavná aklimatizace
Hall se připojil ke Coyotes v prosinci. Svůj přechod si pochvaluje, byť se Kojiti neprezentují zrovna nejlepšími výsledky. Nervozitu majitelů i fanoušků podporuje i fakt, že se Arizona naposledy vyskytla v play-off v roce 2012.
„Všechno je skvělé, tedy až na ten malý počet vítězství. To je víceméně jediná věc, která trošku kazí dojem z posledních týdnů. Ale spoluhráči jsou skvělí, stejně jako realizační tým. Arizona je skvělé místo k životu. Byla to zábava aklimatizovat se v novém městě a se spoluhráči si užijeme spoustu legrace,“ popsal své rozpoložení Hall.
Doposud nastoupil v dresu Arizony Coyotes do 26 utkání a získal 21 bodů (8+13).
Rozplyne se tato idylka s přibývajícími porážkami a bude se Hall podruhé v tomto ročníku stěhovat?

 
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -