- Reklama -

Toronto testuje trh s brankáři. Poslalo nabídku 4 týmům

- Reklama -

Toronto se nachází v nelehké situaci s brankáři. Ke zkušenému Martinu Jonesovi, který má tento zatím slušná čísla, stabilní náhradu. Leafs proto podle insidera Elliotte Friedmana rozeslali testovací nabídky na čtyři brankáře.

Kvůli zranění chybí Maple Leafs Matt Murray a Joseph Wall. Do záložního týmu v AHL byl pak poslán pro špatné výkony Ilja Samsonov. GM Toronta Brad Treliving se proto odhodlal k neobvyklému kroku – obepsal čtyři týmy s nabídkou šesté volby v následujícím draftu za brankáře.

Jedním z oslovených týmů mělo být i Calgary Flames a poptávaným brankářem Daniel Vladař. Toho Treliving velmi dobře zná ze svého předchozího působení u Flames, kam ho z Bostonu v roce 2021 přivedl. Šestadvacetiletý rodák z Kladna v Calgary strádá, na jeho záda se navíc tlačí mladší konkurent Dustin Wolf.

Dále měl podle zámořských novinářů Treliving oslovit Montreal Canadiens s nadějí, že získá Jakea Allena. Zprávu od Leafs našli údajně i v Ottawě, kde se Treliving zajímal o Antona Forsberga a v hledáčku Toronta měl případně také být nespokojený Eric Comrie z Buffala.

- Reklama -

Všechny oslovené týmy ale tuto „lukrativní“ nabídku od Toronta odmítly.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -