- Reklama -

Úder na solar. Bolts jsou bez kapitána

- Reklama -

Nad Tampou Bay se zahřmělo.
Útočník Bolts Steven Stamkos podstoupí operaci bříšního svalstva, vinou které vynechá přibližně 6 – 8 týdnů. Klub zprávu oznámil v sobotu.
Fanda NHL


I kdyby se kapitán mužstva vrátil v kratším možném termínu (11. dubna), konec základní části (4. dubna) už nestihne. Pokud pak bude zapotřebí k rekonvalescenci osm týdnů, nemusí nastoupit ani do prvního kola play-off.
„Je to ztráta,“ litoval situace hlavní kouč Jon Cooper. „Je to ale zároveň pro něj výzva. Pokračujme v naší práci a jeho návrat pak pro nás bude příjemným bonusem.“
Stamkos má v tomto ročníku na svém kontě 57 klání, v nichž vstřelil 29 branek a nasbíral 66 bodů. V obou statistikách mu patří v týmu druhé místo za Nikitou Kučerovem.
Přestože Lightning za 30letého Kanaďana stěží naleznou plnohodnotnou náhradu, nemusí se zcela bát. Tampa Bay disponuje v útoku silnými hráči, které po uzávěrce přestupů doplnili Blake Coleman a Barclay Goodrow.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -