- Reklama -

V létě se budou dít věci, říká Ehlers

- Reklama -

Šikovný útočník Winnipegu Nikolaj Ehlers očekává, že v jeho týmu bude rušné léto.

„Neumím vám říct, co se stane anebo co se musí stát, předpokládám ale, že se něco bude dít,“ uvedl Ehlers pro ligový web.

Jets v základní části ohrozili svou postupovou pozici a nakonec do play-off postoupili z druhé divoké karty a to navzdory tomu, že dříve během sezóny byli v čele Centrální divize. V prvním kole je vyřadilo Vegas.

Co stálo za brzkým vypadnutím?

- Reklama -

„Nedokážu povědět, co bylo špatně…jednoduše jsme nebyli dostatečně dobří. Vegas nás zaslouženě porazilo,“ poznamenal Ehlers.

Jets se dostali do play-off v pěti z posledních šesti sezón. Nyní jej však mohou opustit opory, které vstupují do posledního roku své smlouvy – jmenovitě Blake Wheeler, Mark Scheifele a Connor Hellebuyck.

27letý Ehlers je pod smlouvu do konce ročníku 2024/25, přičemž platový strop zatěžuje pěti milióny.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -