- Reklama -

V NHL se stěhovali zadáci

- Reklama -

Vancouver získal obránce Erika Brännströma od Colorada za beka Tuckera Poolmana a volbu ve čtvrtém kole draftu 2025.

Kanadský tým si také udržel 20 procent z Poolmanova cap hitu, který v celkové sumě činí 2,5 mil. dolarů. 31letý zadák nehrál pro zranění od roku 2022.

Jeho výměnou nebude muset Vancouver využít listinu dlouhodobě zraněných hráčů a může si nahromadit během sezóny prostor v platovém rozpočtu. Momentálně jej od stropu dělí 1,2 mil. dolarů.

Canucks též po výměně zapsali Brännströma na waiver listinu nechráněných hráčů s cílem poslat ho do AHL. 26letý Švéd zaznamenal tři góly a 20 bodů v 76 utkáních minulé sezóny, kterou ještě strávil v Ottawě. S Coloradem podepsal 2. července roční kontrakt za 900 tisíc.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -