- Reklama -

VIDEO: Drsné záběry z NHL. Obránce odváželi na nosítkách

- Reklama -

Prostřední část druhé třetiny čtvrtečního zápasu mezi Islanders a Senators poznamenal nepříjemný moment, po kterém musel být obránce hostí Erik Brannstrom odnesený z ledu na nosítkách.

Brannstrom dopadl nehezky na led poté, co se jej při osobním souboji snažil domácí útočník Cal Clutterbuck narazit na mantinel. Následně nějaký čas ležel na ledě, přičemž byl posléze převezen do místní nemocnice. Při odchodu z ledu hýbal končetinami a byl při vědomí.

Hlavní trener Senators D.J. Smith po zápase informoval, že jeho svěřenec zůstane v nemocnici přes noc na pozorování a další vyšetření.

Clutterbucka celý incident mrzel. „…jen jsem dokončoval bodyček. Pokračoval jsem ve hře, otočil jsem se a každý křičel. Upřímně, nesnášíte, kdy něco takového musíte vidět. Je mi z toho zle…Není to nic, co chcete, aby se stalo,“ uvedl Clutterbuck.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -