- Reklama -

Vážení gurmáni, NHL chystá lahůdku. Toto tu ještě nebylo

- Reklama -

Loňské klání v Praze mezi Nashvillem a San Jose nám znovu ukázalo, že NHL chce být blízko fanouškům i mimo Severní Ameriku. Vedeni NHL nyní chystá další lahůdku, která však nebude mít nic společného s Evropou.

Podle nejnovějších zpráv zpoza opony NHL se chystá odstartování nejbližšího ročníku v Austrálii. Novinář David Pagnotta k tomu uvedl, že zápas NHL je v Austrálii de facto jistý. Hovoří se o týmech jako Boston Bruins, Los Angeles Kings, Vancouver Canucks, San Jose Sharks či Anaheim Ducks.

„Pracuje se na tom, ale očekávám, ohlášení výsledků přijde, až budou zfinalizované všechny detaily,“ napsal Pagnotta.

V NHL hrají aktuálně dva hráči s australským původem. První je obránce Kings Jordan Spence a druhým útočník St. Louis Nathan Walker.

- Reklama -

„Byli jsme několikrát oslovení promotéry v Austrálii, kteří by tam rádi přinesli NHL? Jednoznačně ano. Udělali jsme konečné rozhodnutí v této věci? Ne,“ řekl zástupce komisionáře NHL Bill Daly.

Očekává se, že dějištěm NHL v Austrálii by se stal obrovský uzavřený stadión nebo aréna pod širým nebem.

NHL by se nestala první zámořskou ligou konající se v Austrálii. Svou sezónu u protinožců otevřela MLB v roce 2014.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -