- Reklama -

Vegas mají problém s brankáři. Kdo by jim mohl vytrhnout trn z paty?

- Reklama -

Vegas Golden Knights mají ve svém brankovišti až neobvykle velké problémy. Na marodce se jim najednou ocitli tři brankáři. Marc-Andre Fleury, Malcom Subban i Oscar Dansk nejsou v tuto chvíli schopni hrát a tak se do hlavního týmu dostali Maxime Legace a Dylan Ferguson. Legace nastupoval v letošní sezóně za Chicago Wolves v AHL, zatímco devatenáctiletý Ferguson byl nouzově povolán z týmu Kamloops Blazers ve WHL. Ani v těchto nižších ligách nejsou považováni za skvělé brankáře a tak se Golden Knights budou pravděpodobně muset porozhlédnout jinde. K dostání je několik prověřených gólmanů, kteří mohou spolehlivě zaskočit v nouzi nejvyšší.

Curtis McElhinney

Není to tak dávno co Vegas poslali do Toronta Calvina Pickarda. Nyní se může stát, že půjde jiný maskovaný muž opačným směrem. Pickard v současnosti nastupuje za tým Toronto Marlies v AHL a není žádným tajemstvím, že zástupci Maple Leafs chtějí pětadvacetiletého Pickarda v hlavním týmu. To ale znamená, že budou muset najít jiné místo pro Curtise McElhinneyho. Ten v této sezóně nastoupil do jediného zápasu ve kterém inkasoval tři branky, ale nakonec se radoval z vítězství. Zamíří do města hazardu?
Embed from Getty Images

Louis Domingue

Domingue prošel listinou volných hráčů toto pondělí bez povšimnutí ostatních týmů a tak je možné, že v případě zájmu by Arizona byla ochotna měnit. Součástí potenciální výměny by mohl být obránce Griffin Reinhart, kterého Golden Knights poslali na listinu volných hráčů ve stejný čas, kdy se tam nacházel i Domingue. Pětadvacetiletý brankář nastoupil v této sezóně do sedmi zápasů Coyotes, ale nezvítězil ani v jednom z nich. Úspěšnost 85,6 také nepatří k nejlepším. Výměna by mohla prospět oběma stranám.
Embed from Getty Images

Michael Hutchinson

Také Hutchinson se stal ve Winnipegu přebytečným poté, co do týmu přišel Steve Mason, který se v brance střídá s Connorem Hellebuyckem. V jeho neprospěch hovořila i minulá sezóna, ve které odchytal 28 utkání s úspěšností 90,3%. Sedmadvacetiletému brankáři běží poslední rok smlouvy. Bude pokračovat právě ve Vegas?
Embed from Getty Images

- Reklama -

Andrew Hammond

Do Vegas by za obnovením své kariéry mohl zamířit také Andrew Hammond. Ten před třemi sezónami dokázal, že zvládne předvádět špičkové výkony, když z 23 utkání do kterých nastoupil rovnou 21 vyhrál a dotáhl své Senators do playoff. Ale nic netrvá věčně a i Hammondova forma vzala za své. Nyní nastupuje v AHL, kde si v probíhajícím ročníku drží úspěšnost 92,9% po čtyřech odehraných utkáních. S platem 1,35 miliónu USD by to pro Vegas mohl být jackpot.
Embed from Getty Images

Reto Berra

Třicetiletý švýcarský brankář strávil minulou sezónu na Floridě a byl připraven, že na tu letošní se vrátí zpět do Evropy, dokud se neozval Anaheim, který potřeboval náhradu za zraněného Ryana Millera. Ten je nyní plně zdráv a má v brankovišti Ducks pevné místo za Johnem Gibsonem. Na farmě odvádí svoji práci Leland Irving a Kevin Boyle, takže Retto Berra by mohl být v nabídce pro případná jednání.
Embed from Getty Images

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -