- Reklama -

VIDEO: NHL zažila bitku megahvězd

- Reklama -

Nestává se často, aby fanoušci NHL viděli vyhrocenou bitku dvou superhvězd. V sobotu měli takovou možnosti ve třetím zápase série mezi Torontem a Tampou Bay, který se hrál v Amelia Aréně.

K raritní bitce se začalo schylovat v úvodních minutách třetí třetiny poté, co hostující obránce Morgan Rielly narazil na zadní mantinel domácího útočníka Braydena Pointa. Na Riellyho se okamžitě vrhnul Nikita Kučerov, kterého přišel podpořit Steven Stamkos.

Vášně se později opět rozpoutaly a následkem toho byla bitka mezi Stamkosem a Austonem Matthewsem, který se pobil poprvé v kariéře.

Jednalo se o první bitku dvou 60gólových střelců v historii NHL.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -