- Reklama -

VIDEO: Přijde trest pro hvězdu Caps?

- Reklama -

Hvězdný útočník Washingtonu Jevgenij Kuzněcov by mohl čelit jednání s Oddělením hráčské bezpečnosti NHL po svém konání v pondělním zápase proti Canucks.

Incident se stal pár minut před koncem druhé třetiny, když Kuzněcov směřoval k bráně se snahou skórovat. Při zakončení se dostal do kontaktu s obráncem Kylem Burroughsem, po kterém skončil na ledě.

Burrows pokračoval ve své defenzivní práci, na ledě se ale ocitl i on, když se Kuzněcov postavil z ledu a hokejkou švihl jeho směrem. Zasáhl ho rovnou do tváře. Od sudích za to dostal menší trest.

Incident přišel jen šest měsíců poté, co Kuzněcov trefil při šarvátce do tváře Noela Acciariho z Floridy. Za to tehdy suspendovaný nebyl, dostal však maximální možnou pokutu.

- Reklama -

DOPLNĚNO: Oddělení hráčské bezpečnosti NHL Kuzněcova suspendovalo na jeden zápas.

 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -