- Reklama -

VIDEO: Vegas dál kosí hráče Capitals. Neal vyřadil ze hry Orpika

- Reklama -

Fanda NHL
Obránce Capitals Brooks Orpik nastupoval do třetího zápasu finále Stanley Cupu s 15 stehy na ukazováčku, jež byly důsledkem sekání Erika Hauly ze čtvrtečního střetnutí. I navzdory tomu sedmatřicetiletý Američan v sobotu naskočil na led a k jeho smůle jej Golden Knights opět nešetřili.
Poté, co druhé utkání série nedohrál po hitu Braydena McNabba Jevgenij Kuzněcov, musel tentokrát duel dříve opustit Orpik.

Důvodem předčasného odchodu do kabin byl tvrdý bodyček útočníka Jamese Neala, který v prostředním dějství poslal washingtonského veterána na kolena. Zjevně otřesený Orpik se rozhodl ve hře pokračovat, do druhé poloviny třetí třetiny však již nenastoupil.
Trenér Caps Barry Trotz byl přesto po klání, které hráči z hlavního města opanovali poměrem 3:1, klidný. „Nebojím se o něj, bude v pořádku,“ cituje jeho slova Stephen Whyno z agentury AP.

V Kuzněcovově i Orpikově případě byly zákroky soupeřů posouzeny jako čisté.


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -