- Reklama -

Výsledky: Kubalík asistoval, Chicago přesto prohrálo

- Reklama -

Chicago 1:2 Columbus (0:1, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 31. D. Strome (P. Kane, D. Kubalík) – 9. Bjorkstrand (Atkinson, Werenski), 24. Robinson (Bjorkstrand)

Československá stopa
Dominik Kubalík (CHI) – 0+1, 4 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 19:46
David Kämpf (CHI) – 0+0, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 13:37

Tři hvězdy zápasu
1. Joonas Korpisalo (CBJ) 31 zák., 1 gól, 96,9 %
2. Oliver Bjorkstrand (CBJ) 1+1
3. Dylan Strome (CHI) 1+0

Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Carlsson, Keith (A), C. Murphy, Zadorov, Mitchell, de Haan, Beaudin – P. Kane (A), Suter, Janmark – Kurashev, D. Strome, D. Kubalík – A. Shaw (A), Söderberg, Hagel – Kämpf, Carpenter.

- Reklama -

Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, Del Zotto – Bjorkstrand, Texier, N. Foligno (C) – Foudy, Domi, Grigorenko – Atkinson, Roslovic, Jenner (A) – Riley Nash, M. Koivu, Robinson.

Výsl

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -