- Reklama -

Výsledky: Pastrňák zničil Isles hattrickem

- Reklama -

Montreal 3:2 pp Toronto (0:0, 0:0, 2:2 – 1:0)

stav série 3:3

Branky a nahrávky: 46. Perry (Toffoli), 47. Toffoli (Suzuki, Petry), 76. Kotkaniemi (Byron) – 52. Spezza (Kerfoot), 57. Brodie (Engvall)

Tři hvězdy utkání
1. Carey Price (MTL) – 41 zákroků
2. Jack Campbell (TOR) – 28 zákroků
3. Jesperi Kotkaniemi (MTL) – 1+0

Montreal Canadiens: Price (Allen) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Edmundson, E. Gustafsson, Kulak – Caufield, Suzuki, Toffoli – Gallagher (A), Danault, Evans – J. Anderson, Kotkaniemi, Byron (A) – Perry, E. Staal, Armia.

- Reklama -

Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Andersen) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner (A), Matthews (A), Hyman – W. Nylander, N. Foligno, Galchenyuk – Simmonds, Kerfoot, I. Michejev – Spezza, Engvall, J. Thornton.

Boston 5:2 Islanders (1:1, 1:1, 3:0)

stav série 1:0 pro Boston

Branky a nahrávky: 20. Pastrňák (Krejčí, Bergeron), 32. Pastrňák (Bergeron, Marchand), 47. McAvoy (Krejčí), 56. Pastrňák, 59. Hall (Krejčí, Reilly) – 12. Beauvillier (Dobson, Eberle), 33. Pelech (Eberle, Komarov)

Československá stopa
David Krejčí (BOS) – 0+3, 0 TM, čas na ledě 16:44
David Pastrňák (BOS) – 3+0, 0 TM, čas na ledě 16:24

Tři hvězdy utkání
1. David Pastrňák (BOS) – 3+0
2. David Krejčí (BOS) – 0+3
3. Patrice Bergeron (BOS) – 0+2

Diváci: 17 400
Boston Bruins: T. Rask (Swayman) – Grzelcyk, McAvoy, Reilly, Carlo, Lauzon, Clifton – Marchand (A), Bergeron (C), Pastrňák – Hall, Krejčí (A), C. Smith – N. Ritchie, Coyle, DeBrusk – Kuraly, Lazar, Wagner.

New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pelech, Pulock, Leddy, Mayfield, A. Greene, Dobson – Komarov, Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson (A), Josh Bailey (A) – Palmieri, Pageau, Zajac – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -