- Reklama -

Bruins ztratili žlutou. Fanoušci zuří

- Reklama -

Je to jedna z nejikoničtějších arén v NHL. Slavná TD Garden v Bostonu se zapsala do paměti hokejových fanoušků napříč celým světem i díky žlutým sedačkám, které ji odlišovaly od ostatních hal. Před touto sezónou přišla změna.
Vedení arény se rozhodlo k modernizaci, která zahrnovala nejen ztrátu žluté barvy, ale také nové uspořádání a přidání 500 míst.
Výsledkem rekonstrukce je však podle mnoha rozhořčených fandů nepohodlí a malý prostor pro nohy.


„Tohle bych očekával, kdybych letěl se Spirit Airlines. Ne, když jdu do TD Garden,“ cituje rozzlobeného permanentkáře deník Boston Globe.
A podobnými názory se to hemží napříč celou Novou Anglií. Ředitel TD Garden Amy Latimer proto přispěchal s prohlášením, v němž se snaží návštěvníky ukonejšit: „Situaci prošetřujeme s firmou, jež sedačky instalovala, a architekty, abychom postupně hledali řešení.“

- Reklama -


Legendární žlutá se již ale nevrátí.
Nuda, fádnost, neoriginalita, ozývá se na sociálních sítích.
Snad jedinými, komu se změna na černou líbí, jsou fanoušci Celtics. Celek NBA využívá stánek také a pro mnoho jeho příznivců byla žlutá barva až příliš propojena s hokejovým mančaftem.
TD Garden, jež je s klubem majetkově provázána, je pro Bruins více než důstojným domovem a Medvědům se ji daří dlouhodobě zaplňovat minimálně na 100 procent, tedy 17 565 návštěvníků. Naposledy se tohoto čísla nepodařilo dosáhnout v sezóně 2009-10, kdy přišlo v průměru „jen“ 17 388 diváků.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -