- Reklama -

Detroit se loučí s jednou ze svých tváří

- Reklama -

Gólman Jimmy Howard je na odchodu z Detroitu. Pro kanadskou stanici Sportsnet uvedl, že „pravděpodobně nebude“ pokračovat v dresu Red Wings. Ukončit kariéru se však nechystá.
36letý Američan má za sebou nejhorší sezónu v kariéře, kdy zaznamenal bilanci 2-23-2, úspěšnost 88,2 procent a průměr 4,20 inkasované branky na utkání.
„Osobně nevěřím tomu, že ta čísla reprezentuju. Ale byl jsem velkou součástí tohoto programu,“ uvedl Howard.
Rodák ze státu New York se může stát 9. října nechráněným volným hráčem a momentálně už dva měsíce poctivě trénuje. S rodinou již jednal o případném stěhování.
„Nemyslím si, že tento čas navíc je nevyhnutelně zlá věc. Můžu dobít baterky a zkoncentrovat se pro příští ročník se sebevědomím, že jsem schopný hrát,“ nechal se slyšet.
Howard strávil v Detroitu celou svou dosavadní kariéru. Klub si jej vybral na draftu 2003 z 64. místa.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -