- Reklama -

Novoroční nadílka na Fandovi. Volně přístupný kanál odvysílá Winter Classic 2016

- Reklama -

Kolotoč přímých přenosů z nejslavnější hokejové ligy světa se na kanálech skupiny NOVA nezastaví ani v prosinci a na začátku nového roku.
Velkým lákadlem pro české fanoušky bude zápas mezi Boston Bruins a Florida Panthers v sobotu 12. 12. 2015 od 19:05, který proti sobě svede zatím nejproduktivnějšího českého hráče Davida Krejčího a nestárnoucí legendu Jaromíra Jágra. Přímý přenos odvysílá kanál NOVA Sport 1 a videoportál VOYO.
Na Nový rok v pátek 1. 1. 2016 od 19:00 odvysílá prémiový kanál NOVA Sport 1 a videoportál VOYO zápas pod širým nebem Bridgestone Winter Classic 2016, v němž se střetnou Boston Bruins a Montreal Canadiens. Fanoušky, jež nejsou odběrateli placených programových balíčků, jistě potěší, že utkání bude mít v nabídce i volně šiřitelný Fanda.
Rozpis přímých přenosů na prosinec 2015:
prosinec
Rozpis přímých přenosů na začátek ledna 2016:
leden
– Tisková zpráva NOVA Sport –
Titulní foto: Goon Squad Sarah
 
 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -