- Reklama -

Faksa jako Pasta. Už se těším, až synovi ukážu video!

- Reklama -

Tady musela být alespoň skrytá inspirace! Poté, co David Pastrňák rozsekl sérii Bostonu s Torontem si Radek Faksa řekl, že předvede to samé v sedmém zápase série mezi Dallas Stars a Vegas Golden Knights. Na začátku třetí třetiny si puk párkrát vyměnil puk se spoluhráči v rohu a nechytatelným bekhendem za záda Adina Hilla duel rozhodl. Sezona tak naopak končí pro Tomáše Hertla, který se “nachomýtl k první brance Dallasu, kde spolu s dalšími hráči nedokázal vyklidit puk z obranné zóny.

„Mám strašnou radost! Je to největší gól mé dosavadní kariéry. Po každém předzápasovém rozbruslení hraju se synem hokej a slíbil jsem mu, že dnes dám gól. „Už se těším, až mu ráno ukážu video s gólem! Trenéři nám opakují, že naše čtvrtá lajna musí být lepší než ta soupeřova. Proto nás ostatně vyřadili z play-off loni. Letos se to obrátilo. To, že dokáží zahrát všechny lajny je strašně důležité a tyhle drobnosti často rozhodují,“ říkal v pozápasovém rozhovoru šťastný Faksa.

Otázka pro české fanoušky zní, bude mít Tomáš Hertl energii po sezoně, kdy dlouho absentoval kvůli zranění, energii na to přijet pomoci národnímu týmu na MS v Praze?

- Reklama -

Zdroj: nhl.com/cs

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -