- Reklama -

Jets podepsali smlouvu s "náhradníkem" za Troubu

- Reklama -

Winnipeg se dohodl na spolupráci s chráněným volným hráčem Nealem Pionkem. S 23letým obráncem podepsal dvouletý kontrakt v hodnotě 6 mil. amerických dolarů a vyhnul se tak naplánované arbitráži.
Rodák z Nebrasky se k Jets připojil během tohoto offseason v rámci trejdu, který poslal Jacoba Troubu do New Yorku Rangers. Tryskáči ve výměně získali také volbu v prvním kole letošního draftu, kterou využili k akvizici zadáka Villeho Heinoly.


Pionk absolvoval v minulé sezóně 73 zápasů, v nichž vstřelil šest branek a přidal 20 asistencí. Významnou roli zastával také ve fyzické hře, když rozdal 138 hitů a blokoval 98 střel.
S Pionkovým podpisem mají nyní Jets pod platovým stropem lehce nad 20 miliónů. Nové smlouvy ale stále potřebují klíčoví chránění volní hráči Patrik Laine, Kyle Connor a Andrew Copp.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -