- Reklama -

Jsem nas.aný, okomentoval Tortorella probíhající offseason

- Reklama -

Hlavní kouč Columbusu John Tortorella je znám pro svůj nevyzpytatelný slovník a ostrými výrazy nešetřil ani při hodnocení letošního léta.
„Jsem nas.aný,“ vyjádřil se k offseason, během něhož Blue Jackets ztratili hned několik opor.
Fanda NHL
„Jsem nas.aný za své hráče. Jsem nas.aný za svůj klub. A jsem nas.aný jménem svého města,“ sdělil 61letý Američan Aaronu Portzlinemu z portálu The Athletic.
Poté, co Columbus šokoval NHL vyřazením Tampy Bay v prvním kole play-off, se museli Modrokabátníci smířit s odchodem klíčových forvardů. Ohio opustili Matt Duchene, Artěmij Panarin a navrch i gólman Sergej Bobrovskij.
„Měl jsem ke všem z nich ohromný respekt,“ pokračoval Tortorella. „Mám k nim úctu, ale jsem skutečně naštvaný.“
Zkušený kouč bývalým oporám vyčetl, že odešli s cílem vyhrávat a přitom podle něj působili v týmu, který má velký potenciál.
Tortorella také vyjádřil frustraci nad statusem chráněného volného hráče Zacha Werenského, který s týmem stále nepodepsal novou smlouvu. Tréninkový kemp přitom klepe na dveře.
„Nejsem součástí obchodních jednání. Ale aby mladý hoch zmeškal byť jen jednu minutu přípravy…jsem tím znechucen,“ uvedl na adresu 22letého zadáka.
I navzdory těžkým ztrátám však „Torts“ svému mančaftu nadále věří.
„I když jsme stále neprošli přes druhé kolo, cítíme, že jsme loni udělali velký krok vpřed. Míříme dobrým směrem a to se nezmění ani poté, co jsme přišli o některé hráče,“ ukončil rázný lodivod své povídání.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -