- Reklama -

Frustrovaný Tortorella: Potřebujeme více talentu

- Reklama -

Hlavní kouč Philadelphie John Tortorella byl blízko k tomu, aby dovedl svůj tým k návratu do play-off. Nakonec to nevyšlo a on tak po sezóně nebyl v ideálním rozpoložení.

„Jsem trochu frustrovaný, že jsem nedokázal dostat tým do play-off. Toho jsme chtěli docílit,“ uvedl Tortorella.

„Myslím, že se tým snažil až do konce. Já jsem jen nesplnil cíl. Je to něco, co musím přehodnotit během léta. Mohl jsem udělat některé věci jinak?“

Flyers bojovali o postupovou příčku během většiny sezóny, ale uškodila jim osmizápasová série proher. I navzdory nešťastnému konci však tým překonal očekávání, přestože práce stále nekončí.

- Reklama -

„Pořád jsme velmi daleko,“ konstatoval Tortorella, který bránil generálního manažera Dannyho Briera, jenž se před přestupovou uzávěrkou zaměřil na budoucnost a ne na boj o play-off.

„Stále máme s tímto týmem mnoho práce. Myslím si, že pořád potřebujeme přidat více talentu do našeho týmu. O tom není pochyb,“ dodal Tortorella.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -