- Reklama -

Nenapravitelný simulant P.K. Subban?

- Reklama -

Obránce Canadiens P.K. Subban byl v pátek pokutován částkou 3000 dolarů za simulování. Prohřešku se dopustil 12. března v zápase proti Senators. V této sezóně řešila liga Subbanovo nedůstojné chování již potřetí.
Subbanův teatrální pád z 12. března:

Špičkový bek, jehož služeb si Montreal cení na 9 mil. dolarů ročně, dostal první varování po incidentu z 6. ledna, kdy museli jeho herecký um skousnout Lightning. Další výstrahu, tentokráte už s finančním postihem ve výši 2000 dolarů, obdržel po přifilmovaném pádu v zápase proti Rangers.
Přečin z 29. ledna, Subban „neustál“ postrčení od Chrise Kreidera:

Čtvrté upozornění v tomto ročníku by Subbana vyšlo na 4000 dolarů. Finančnímu postihu by navíc neunikl ani kouč Michel Therrien, jehož bude případné další simulování jakéhokoliv jeho svěřence stát 2000 dolarů.
Trpělivost dochází také fanouškům. „Dokonce i jako fandu Habs mě někdy bolí sledovat jeho pády. Je to od něj ubohé…Každopádně bych rád viděl výraz Theriena poté, co by byl za jeho simulování pokutován,“ neskrýval své rozhořčení na diskuzi nbcsports.com příznivec Canadiens s přezdívkou jkaplan11.
NHL zavedla nový systém finanční postihů u tohoto druhu přečinů od letošní sezóny. Nejdříve uděluje varování, od druhého vyloučení také pokuty.
Pokuty za simulování (platné od letošní sezóny):
fines
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -