- Reklama -

Novinky na serveru nhlnews.cz

- Reklama -

Zdravíme všechny návštěvníky serveru nhlnews.cz. Chceme se podělit o významnou událost, kterou je spuštění BETA verze našich nových rubrik: Tabulky (Divize, Konference, Komplet NHL), Soupisky a zranění (najdete jednak v horních odkazech na tým, jednak v samostatném odkazu v menu TÝMY/SOUPISKY A ZRANĚNÍ a u zápisu z utkání), Výsledky a Zápisy z utkání.
Vycházeli jsme z dlouholetých zkušeností našeho redakčního týmu s tímto druhem hokejových statistik a pevně doufáme, že budete spokojeni. Nemá cenu vymýšlet něco nového, hloupého či složitého, když pravidla zobrazování veškerých dat jsou jasně daná již několik let. Naším cílem bylo zpřehlednit tyto statistiky jak profesionálům, kteří sledují ligu již léta, tak laikům.
Konzultace probíhaly i s profesionálními hokejisty, na základě jejich názorů byly učiněny patřičné úpravy vzhledu a řazení. Komplexní statistiky se stále připravují tak, abychom s nimi byli spokojeni my i vy. Máte se na co těšit.
Termíny utkání jsou uvedeny ve formátu používaném v zámoří, jedná se tedy o čas na východním pobřeží Spojených států. U přehledu televizních přenosů, který na našich stránkách zveřejňuje už delší dobu, je uveden čas platný na našem území.
Upozorňujeme, že statistiky spouštíme v BETA verzi. Pokud byste objevili jakoukoliv nesrovnalost či problém, dejte nám prosím vědět. Budeme rádi za jakýkoliv názor či připomínku. Tímto chceme poděkovat celému programátorskému týmu za naprosto vynikajicí tah na branku.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -