- Reklama -

Predátoři utužují obranu, ulovili slušný kousek

- Reklama -

Fanshop týmu
Nashville přidal do své propracované obrany dalšího zkušeného zadáka. Klub ve středu oznámil, že podepsal dvouletý kontrakt s nechráněným volným hráčem Danem Hamhuisem.
Pětatřicetiletý Kanaďan se k Predators připojí po dvou sezónách strávených v Dallasu a vydělá si celkem 2,5 mil. dolarů. V uplynulém ročníku naskočil do 80 utkání, v nichž zaznamenal tři góly a 21 asistencí.


Chceš bezva draftovou kšiltovku za férovou cenu? Klikni TADY



Hamhuis se vrací do organizace, která mu na draftu 2001 otevřela dveře do NHL.  Nyní se předpokládá, že najde místo ve třetí obranné dvojici vedle Yannicka Webera.
Mužstvo z Tennessee má jednu z nejhlídanějších modrých lajn v soutěži. Kromě zmíněného dua se může pochlubit také Romanem Josim, Ryanem Ellisem, P.K. Subbanem a Mattiasem Ekholmem.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -