- Reklama -

Rangers konečně dosáhli vytouženého vítězsví. Snad je to odrazový můstek, věří Hayes

- Reklama -

Puk se odrazil od ledu a skončil v síti nashvillské brány. Henrik Lundqvist zvedl ruce nad hlavu a v oslavném gestu vzhlížel ke kulatému stropu Madison Square Garden. Rangers porazili Nashville Predators 4:2.
Na tento okamžik čekali Rangers dlouhou dobu a i když nakonec nešlo o jednoznačné utkání, tým z New Yorku  našel způsob, jak zvítězit.
„Užijte si tuhle sobotu,“ zářil po vítězství nad Nashvillem brankář Lundqvist, který předvedl 23 přesných zákroků a byl tak hlavní postavou utkání.
Rozhodně však nešlo o lehké vítězství. Blueshirts vyprodukovali během posledních dvou třetin pouze šest střel na soupeřovu branku. To proti účastníkovi posledního finále Stanley Cupu určitě není mnoho. Poslední rána, kterou vyslal Jimmy Vesey skončila v prázdné bráně a pojistila dlouho vyhlíženou výhru pro tým z Brodwaye.
„Nemyslím si, že úleva je to správné slovo,“ který cítil narůstající tlak na svých bedrech. „Ale bereme dva body a musíme se připravit na další utkání,“ prohlásil trenér Vigneault.
Pokud by byl trenér Rangers v lepší náladě, pravděpodobně by použil jednu ze svých oblíbených frází o tom, že ne každý zápas může být, jako by ho namaloval Picasso a to, co tým přivedlo do této krize, je jejich touha hrát atraktivní a zábavný hokej. To co zajistilo očekávaný výsledek byla jadnoduchá hra a ubránění pěti přesilovek soupeře.
„Samozřejmě si užívate výhry a ty nám v poslední době nevycházeli,“ říká Kevin Hayes. „Snad to bude odrazový můstek k množství dalších výher,“ dodává.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -