- Reklama -

Red Wings jsou na lovu nové brankářské jedničky. Koho vybere Steve Y?

- Reklama -

Detroit se pomalu ale jistě zvedá, přestavba týmu je skoro dokončená. GM Steve Yzerman si je však správně vědom, že mu chybí ještě jedna podstatná součást – kvalitní zkušená brankářská jednička.

Podle zákulisních zdrojů krouží Red Wings okolo dvou zajímavých jmen. Jedním z nich je brankář Anaheimu John Gibson, který je spojován z odchodem z Kalifornie zhruba poslední dvě tři sezony.

Americký brankář už nechce dále pokračovat v trápících se Ducks, kteří jsou narozdíl od Detroitu teprve na začátku dlouhé přestavby. Stále mu zbývají tři roky smlouvy na 6,4 milionu dolarů ročně, což je vzhledem k prostoru, který Red Wings pod platovým stropem mají, stravitelná částka. Opačným směrem by nejspíše putoval Ville Husso, který má podepsáno ještě na rok za 4,75 milionu dolarů. Výměně by mohlo pomoci také to, že GM Ducks Pat Verbeek je bývalým spoluhráčem a dlouholetým kamarádem Stevea Yzermana.

Stopa druhá: Ullmark

- Reklama -

Druhé jméno je možná trošku kontroverzní vzhledem k tomu, že pochází z týmu divizního rivala Detroitu. Podle Elliotte Friedmana Bruins a Red Wings oťukávají možnost výměny Linuse Ullmarka. Toho se Boston snažil vehementně vyměnit už v minulém ročníku, Švéd však přesun do LA sám zablokoval. Zbývá mu ještě jeden rok za pět milionů dolarů.

 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -