- Reklama -

Už za vás neodehraju jediný zápas! Gibson se dožaduje trejdu

- Reklama -

Brankář Anaheim Ducks John Gibson je dlouhodobě nespokojený se stavem věcí v kalifornském klubu. Kačeři zažívají jednu těžkou sezonu za druhou a ambicióznímu brankáři v nejlepším věku se to zajídá. Nyní bouchnul do stolu a pohrozil vedení, že za Anaheim už nechce nastupovat.

Devětadvacetiletý Američan byl často spojovaný s Pittsburgh Penguins, z Pensylvánie brankář navíc pochází. Tučňáci však nakonec znovu podepsali svoji dosavadní jedničku Tristana Jarryho.

Mezi týmy, které by nyní byly ochotny nabídnout za Johna Gibsona nějakou protihodnotu údajně mají být Buffalo Sabers, Winnipeg Jets a Chicago Blackhawks. V Buffalu by mohli shánět zkušeného brankáře k Devonu Levimu. Brankář Ducks by mohl působit jako mentro a pomoci týmu se konečně zvednout.

Winnipeg je týmem v rozkladu. Jednička klubu Connor Hellebuyck ohlásil stejně jako Gibson, že chce trejd. Těžko ale říct, zda by oba souhlasili s podobnou výměnou, kdy si jeden špatný tým vymění brankáře s ještě horším týmem.

- Reklama -

Chicago si v posledním draftu zajistilo Connora Bedarda. Jejich cesta k tomu být znovu relevantním týmem však bude ještě dlouhá. Přesto by mohli zkusit Gibsona nalákat právě na představu jeho spolupráce se supertalentem Bedardem. V takovém případě by s největší pravděpodobností putoval do Kalifornie Petr Mrázek, který by tak s Lukášem Dostálem vytvořil ryze český brankářský tandem.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -