- Reklama -

Toronto dál podepisovalo volné hráče. K Maple Leafs se přidali Bertuzzi a Domi

- Reklama -

Nový GM Toronta Brad Treiliving rozhodně nezahálí při své první off-season. Od otevření trhu s volnými hráči podepsal již osm hráčů. Zatím posledními akvizicemi se stali útočníci Tyler Bertuzzi a Max Domi.

Bertuzzi dlouhé roky v NHL hájil barvy Detroit Red Wings, než před poslední přestupovou uzávěrkou odešel do Boston Bruins. U Medvědů dobře zapadl, nasbíral 16 bodů v 21 zápasech, které do konce základní části za Boston stihnul. V play-off sice s Bruins vypadl senzačně v prvním kole s Floridou, jeho příspěvek byl však značný – 10 bodů v sedmi zápasech.

I proto se Toronto rozhodlo plácnout přes kapsu a osmadvacetiletého útočníka podepsalo za 5,5 milionu dolarů za rok.

Druhým podpisem do ofenzivy se stal Max Domi. Ten tak naváže na rodinou tradici, když koncem devadesátých let a začátkem nového milénia za Maple Leafs nastupoval jeho otec vyhlášený bitkař Tie Domi. Podle kanálu Sportsnet si nevysoký útočník v následujícím roce vydělá tři miliony dolarů.

- Reklama -

Brad Treiliving už letos jako volné hráče podepsal kromě dvou jmen zmíněných výše také Ryana Reavese, Johna Klingberga a čtveřici Artur Achtyjamova, Williama Lagessona, Maxe Lajoiea and Marshalla Rifaie.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -