- Reklama -

Sabres mají nového kouče

- Reklama -

Fanshop týmu
Novým hlavním trenérem Buffala Sabres se stane někdejší šéf edmontonské lavičky Ralph Krueger. Informaci jako první zveřejnil insider kanadské stanice TSN Bob McKenzie.
59letý Němec s kanadskými kořeny nahradí Phila Housleyho, s nímž klub rozvázal poměr po neúspěšné sezóně 7. dubna.


Krueger má za sebou bohaté zkušenosti, když v letech 1997-2010 vedl střídačku švýcarského národního týmu a poté působil v Edmontonu.
U Olejářů strávil dvě sezóny jako asistent, aby ve zkráceném ročníku 2012/13 převzal pozici hlavního kouče. Po bilanci 19-22-7 jej však vedení propustilo.
Na lavičce stál také během Světovém poháru 2016, kde velel Týmu Evropy, který dovedl až na senzační druhé místo.
U Niagárských vodopádů čeká Kruegera, jenž bude již pátým lodivodem Sabres od sezóny 2012/13, těžká práce. I navzdory přítomnosti hvězd jako Jack Eichel nebo Rasmus Dahlin skončil mančaft v uplynulé sezóně na pátém místě ode dna ligové tabulky.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -