- Reklama -

VIDEO: Frustrovaný Ward! Gólman Caroliny neudržel nervy, udeřil Hörnqvista

- Reklama -

Hodně nepovedený zápas mají za sebou hokejisté Caroliny. Téměř do polovinu zápasu byli Pittsburghu víc než vyrovnaným soupeřem, ale po druhé inkasované brance se jejich hra rozpadla jako domeček z karet. Ve druhé třetině inkasovali Hurricanes čtyři branky a nakonec podlehli Penguins vysoko 1:7.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Všechny góly inkasoval Cam Ward. Pens vyslali na gólmana domácího celku celkem 41 střel. Ward dokončil zápas s 34 bezchybnými zákroky a jedním vyloučením. Došlo k němu v čase 46:37. Jevgenij Malkin zrovna zvýšil vedení Tučňáků na 6:0 a hned poté atakoval Warda v brankovišti dorážející Patric Hörnqvist. Jednička brankoviště Canes neudržela nervy na uzdě a pustila se do soupeře. Úder vyrážečkou vyhodnotili rozhodčí jako hrubost a udělili Wardovi menší trest.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -