- Reklama -

NHL rozdávala pokuty

- Reklama -

NHL ve středu oznámila, že potrestala maximální možnou pokutou útočníka Minnesoty Ryana Hartmana. Pokutu dostal i hlavní trenér San Jose David Quinn.

Hartman zaplatí 4594,59 dolarů za seknutí po ruce obránce Rasmuse Anderssona v úterním zápase proti Calgary. Od sudích za něj dostal menší trest.

Quinn byl potrestán za křičení na rozhodčího Gorda Dwyera po vyloučení Kevina Labanca ve třetí třetině sobotního zápasu proti Washingtonu. Následně byl z duelu vykázaný, přičemž i při odchodu ze střídačky pokračoval v nadávání na rozhodčího. Liga mu za to dala pokutu 25 000 dolarů.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -